Swinkels Recycling Gebr

Swinkels Recycling Gebr

Sinds de oprichting van Gebr. Swinkels in het begin van de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die gespecialiseerd is in cultuurtechniek, weg- en waterbouw en grond- en sloopwerken. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen met vestigingen te Vlierden, Asten en Belfeld.

Cultuurtechniek.

Dit betreft het onderhoud van plantsoenen, gazons, sport-velden, alsook van recreatie- en natuurgebieden. Tot onze opdrachtgevers behoren gemeenten, natuur- en recreatie-beheerders, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Defensie.


Weg- en waterbouw.

Deze werkzaamheden omvatten het aanleggen van verhardingen, wegen en overige infrastructuur.

Grondwerken.

Voor het uitgraven en egaliseren staan machines ter beschikking die een hoge productie mogelijk maken, waarbij gebruik wordt gemaakt van accurate meetinstrumenten.
Ook leveren wij alle soorten zand en grind.

Transport.

Ook verzorgt Gebr. Swinkels diversen soorten transporten, o.a. van zand en grind. Te denken valt dan aan kipper-, container- en diepladertransport.

Sloopwerken.

Alles van bouwkundige aard kan door Gebr. Swinkels worden gesloopt. Hiervoor staat vakkundig personeel en een adequaat machinepark ter beschikking. Beperking van overlast is vanzelfsprekend, evenals bevordering van optimale veiligheid van uitvoerenden, omwoners en passanten.

Puinrecycling.

Het terugbrengen van stoffen in de kringloop dient zowel het milieu als de economie. Om deze reden zijn wij attent op het behoud van bruikbare grondstoffen en recycling. Veel materialen zijn voor hergebruik geschikt te maken zoals steen- en betonpuin ten behoeve van wegverharding en in een grovere fractie als fundering bij wegenaanleg op bepaalde bodemtypes. Voor dit doel beschikken wij over een puinbreek-installatie en een zeefinstallatie.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De recyclemaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Swinkels Recycling Gebr
Hazeldonkseweg 11
5756PA Vlierden

+31 (0)493 341572

Deel deze pagina

Swinkels+Recycling+Gebr img