Voor consumenten

Recyclebedrijven

Onze verzameling van recyclebedrijven in Nederland breidt zich iedere dag verder uit. Op de bedrijfspagina's vindt u nuttige informatie zoals contactgegevens, openingstijden, specialiteiten, diensten en nieuws. Daarnaast kunt u ook zelf recensies en opmerkingen plaatsen.

Recyclebedrijf in uw buurt zoeken

Dashboards

Met behulp van dashboards bieden we u een overzicht van alle belangrijke informatie op onze website. Zo kunt u in één oogopslag zaken zoals de laatste opmerkingen, meest populaire bedrijven, meest actieve gebruikers, recente wijzigingen en best beoordeelde bedrijven zien.

Dashboard van Nederland

Community

Onze community is een belangrijk onderdeel van de website. Makkelijke bewerk- en beheertools zorgen ervoor dat we met z'n allen de informatie zo actueel mogelijk houden. Door het invullen van profielen leren u en andere gebruikers elkaar beter kennen. Als geregistreerde gebruiker kunt u direct in contact komen met bedrijven.

Bekijk actieve gebruikers

Encyclopedie

Verken onze recyclebedrijven encyclopedie en werk samen met andere gebruikers om de bestaande inhoud te verbeteren of nieuwe onderwerpen toe te voegen. Hiermee kunt u prestige punten verdienen op uw gratis account en zo een prominente plek in onze online community vergaren.

Verken de encyclopedie

Voor bedrijven

Speciaal voor de recyclebedrijven branche

Ons platform is speciaal ontworpen voor de recyclebedrijven branche waarbij wij ernaar streven om bedrijven en particulieren bij elkaar te brengen. U vindt hier zowel partners als concurrenten maar met z'n allen proberen we de klant op een zo goed mogelijke manier te informeren en bedienen.

Account aanmaken

Gratis uw eigen bedrijfspagina

Maak geheel gratis en vrijblijvend uw bedrijfspagina aan of claim uw reeds bestaande bedrijfspagina. U heeft het volledige beheer over de pagina en met behulp van wizards en beheertools kunt u deze gemakkelijk onderhouden. Uw bedrijfspagina komt hoog terug in zoekresultaten en is uw visitekaartje in de digitale wereld.

Bedrijfspagina aanmaken

Profileren en netwerken

Profileer uzelf met een uitgebreide bedrijfspagina en volledig ingevuld profiel waarmee u het vertrouwen wint van zowel particulieren als bedrijven. Voer discussies, stel en beantwoord vragen, deel nieuws, schrijf blogs en meer. Kortom: treed in contact met uw (potentiële) klanten en partners.

Maak een profiel aan

Inzicht

Met behulp van opmerkingen en recensies van klanten, onze dashboards en statistieken krijgt u meer inzicht in waar klanten naar op zoek zijn en wat ze van u verwachten. Gebruik deze informatie om uw klanten tevreden te houden, uw dienstverlening te verbeteren en uw klantenbestand uit te breiden.

Meer leren