CB Caron Recycling

CB Caron Recycling

Cementbouw is één van de grootste producenten van betonmortel in Nederland en richt zich daarnaast op de productie van en handel in materialen en grondstoffen (zoals cement en vulstoffen) voor de bouw. Ook neemt Cementbouw voor een belangrijk deel de bijbehorende logistieke processen voor haar rekening.

De commerciële activiteiten worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van Cementbouw te Cruquius nabij Schiphol. De betoncentrales, waar de productie van betonmortel plaatsvindt, liggen verdeeld over heel Nederland. In Wanssum, nabij Venlo, worden diverse bouwgrondstoffen geproduceerd, zoals vulstoffen voor asfalt. Vanuit Wanssum worden tevens de logistieke activiteiten aangestuurd, die hoofdzakelijk plaatsvinden in de Benelux en Duitsland. Verspreid over Nederland heeft Cementbouw de beschikking over diverse siloparken voor op- en overslag van haar producten.

De medewerkers van Cementbouw opereren klant- en marktgericht. De open dialoog met opdrachtgevers en continue innovatie van producten en diensten zijn daar de meest sprekende voorbeelden van.

Dwars door alle geledingen van Cementbouw loopt als een rode draad de no-nonsense mentaliteit. Die mentaliteit heeft Cementbouw tot één van de grootste marktspelers van Nederland gemaakt.

Cementbouw is onderdeel van het Ierse CRH concern

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor CB Caron Recycling

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor CB Caron Recycling

  • Inkoop
  • Transport
  • Verwerking

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De recyclemaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

CB Caron Recycling
Mortelstraat 9
8211AD Lelystad

+31 (0)85 1116950

Deel deze pagina

CB+Caron+Recycling img