MilieudienstGeopend tot 16.30

recyclebedrijven - Milieudienst - kaartoverzicht

Milieudienst

Een eeuw geleden zag de zorg voor het milieu er bepaald anders uit dan nu. Toch was de Milieudienst van Groningen ook toen al actief met het zo verantwoord mogelijk inzamelen en verwerken van afval. De activiteiten en dienstverlening van de Milieudienst zijn in die jaren 'meegegroeid' met de voortgaande ontwikkelingen en inzichten.

Vandaag de dag staat de Milieudienst voor u klaar als klantgerichte en professionele organisatie met een breed dienstenpakket. Een overheidsbedrijf, met nadruk op 'bedrijf', een organisatie die ruim 100 jaar ervaring koppelt aan hedendaagse vakkennis en de inzet van moderne technieken. Een bedrijf met een team deskundige, gemotiveerde medewerkers: dat is in kort bestek òns bedrijf. Onze mogelijkheden reiken verder dan alleen het inzamelen en verwerken van zeer uiteenlopende afvalsoorten. Ook andere specifieke diensten kunt u aan ons toevertrouwen op het gebied van afvalmanagement en milieuzorg. Hierbij staan voorkomen en hergebruik van afval voorop.

De Milieudienst rekent het tot haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving. Dat betekent dat de Milieudienst bewust met afval omgaat. Ons motto is daarom dan ook: DUURZAAM DUURT HET LANGST! Doet u met ons mee?

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Milieudienst

  • Inzameling

Openingstijden

Open
Sluit om 16.30
maandag8.00 - 16.30
dinsdag8.00 - 16.30
woensdag8.00 - 16.30
donderdag8.00 - 16.30
vrijdag8.00 - 16.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De recyclemaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Milieudienst
Duinkerkenstraat 45
9723BP Groningen

+31 (0)50 3671000

Deel deze pagina

Milieudienst img