Morein Kunststofrecycling

Morein Kunststofrecycling

Morein B.V., opgericht in 1986, is een gerenommeerde onderneming, gespecialiseerd in het recyclen en toeleveren van kunststoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Morein is een betrouwbare toeleverancier voor bedrijven die gerecyclede kunststoffen toepassen in hun producten. De verantwoorde verwerking van kunststofresten is bij Morein eveneens in uitstekende handen. De kunststofresten die bij Morein aangeboden kunnen worden lopen zeer uiteen.

Morein verwerkt onder andere aanspuitingen, doppen, kratten, jerrycans maar ook grote en zware producten zoals platen, dikwandige buizen en aanloopbrokken. Morein kan ook in loonopdracht voor u recyclen. Hierbij verzorgt Morein het volledige verwerkingstraject. Dit begint met het afhalen van de produktieresten bij uw bedrijf en stopt met het retourneren in de vorm van maalgoed of regranulaat.

Al het aangeleverde kunststofmateriaal wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van vreemde stoffen en vervuiling. Hierdoor garandeert Morein een hoge kwaliteit van het geproduceerde maalgoed en regranulaat.

Morein verwerkt o.a. aanspuitingen, doppen, kratten, jerrycans, platen, dikwandige buizen en aanloopbrokken.

Ook recyclen wij in loonopdracht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De recyclemaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Morein Kunststofrecycling
Kloppendijk 42
7591BT Denekamp

+31 (0)541 353740

Links

Website

Deel deze pagina

Morein+Kunststofrecycling img